Kulići su srpski Kardašijanovi: MILJANA ĆE IMATI SVOJ RIJALITI!

Autor:

Zabava

28.02.2018

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica Miljana Kulić krenuće stopama porodice Kardašijan i imaće svoj sopstveni rijaliti program!

Foto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić

Početkom juna počinje novi rijaliti pod nazivom "All about Miljana", koji će pratiti svaki korak Miljane Kulić sve do njenog porođaja, koji se očekuje 8. avgusta, saznaju beogradski mediji.

- Pre nego što je Miljana ušla u "Zadrugu", pričali smo s njom o mogućnosti da se porodi pred našim kamerama. Ona je bila za to, ali je tražila dosta novca. Sad smo se konačno dogovorili oko sume i šou "All about Miljana" počinje odmah po završetku "Zadruge". Uglavnom ćemo snimati u Nišu, gde žive Kulići i pratićemo sve njihove obaveze tokom dana. Radimo na scenariju koji će sigurno biti zanimljiv gledaocima - kaže izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Beogradski mediji su  u januaru otkrili da producenti ubeđuju Miljanu da se porodi pred kamerama, a ta ideja se veoma svidela njenoj majci Mariji:

- To bi bilo odlično. Mislim da bi za tu sumu ona pristala. Na taj način bi rešila životno pitanje za sebe i svoje dete. Meni je važno samo da se ispoštuje sve ono što Miljana zahteva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading