(VIDEO) Miki i Miljana RAZOTKRILI SARU I VOJKETA!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić postavila je Mikija Đuričića kao omiljenog zadrugara, možda baš zato da bi mogla sa njim da potanko oplete po svim zadrugarima!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Miljana Kulić

Na repertoaru za trač partiju ovoga puta našli su se ljubavni par Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke Đans. Miljana nije imala lepe reči ni za jedno od njih.

- Kako sam se zaje*ala, da sam znala kakva je, dala bih joj najmanji budžet. Vojke je šonja, ne sme da pisne od nje - rekla je Kulićeva, koju je izrevoltiralo to što joj je Sara u toku prethodnog dana tražila novac da kupi voće.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Miljana Kulić

Na Miljanine reči odmah se nadovezao pčelar iz Kupinova, koji je imao što šta da kaže o reperu.

- Ova (Sara) samo prevrće očima. Ovaj njen (Vojke) se grebe za cigare od početka rijalitija. Samo hranu kupuju i samo se boje da će biti gladni. U hranu joj ne diraj, tu je jako zaje*ana, non-stop je gladna - rekao je Miki.

RepublikaFoto: instagram.com/vojke_djans
Vojke Djans i Sara Reljić

Njih dvoje su se na kraju složili da Sara i Vojke nisu najproblematičniji u Beloj kući, ali da ipak umeju da ih iznerviraju.

Šta su Miljana i Miki tačno komentarisali u Hotelu, pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading