(VIDEO) Kija ne želi da se razvede od Slobe?!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarku Kiju Kockar jako plaši dan kada će zvanično okončati brak sa preljubnikom Slobom Radanovićem!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Ona je već nekoliko puta pričala o tome kako će joj zvaničan razvod od spuruga teško pasti, ali prethodne noći Kija se do detalja otvorila svojim cimerima o toj bolnoj temi.

- Neću ni dinar da dam, boli me uvo, nisam ja htela da se razvedem nego on. Moramo da idemo i na ono mirenje. Da pokušaju da nas pomire, znam to je moja drugarica radila, ali to je samo formalno. I šta kao potpišem taj papir i gotovo? Znam da bih sigurno želela da prespavam taj dan. Ne, ići ću, neću spavati, ali neće biti lako. Rekla mi je mama da će mi srediti to za dva dana, da ne čekam dugo - rekla je Kockareva Milanu Miloševiću, Gordani Džehverović, Bori Santani i Andrijani Radonjić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Oni su je bez reči slušali i upijali svaku njenu rečenicu. Nakon ovoga, Kija je otišla u izolaciju gde je već spavao njen spurug jer ih je ovonedeljni vođa, Miljana Kulić odabrala za potrčke.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

02.03.2018 13:34

Zbog razočarenja u Produkciju i tajnih telefona, prestala sam da gledam Zadrugu ali čitam novosti na ovim portalima. Interesuje me da li onaj tuta, Sloba, priča u i izolaciji nešto sa Kijom