(VIDEO) KIJA ovim potezom IZNERVIRALA SLOBU u izolaciji!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović izabrani su da budu potrčci, što je izvelo iz takta pevačevu devojku Lunu Đogani!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Kako pravila boravka u Beloj kući nalažu, potrčci dele izolaciju. Iako će spavati u odvojenim krevetima, Sloba i Kija će ipak narednih četrnaest dana provesti zajedno u četiri zida, jer je Veliki šef odlučio da ove sedmice nema regularnog izbacivanja, a Miljanin mandat traje dve nedelje.

U preseljenju posteljine, Kiji je sinoć pomogao Nemanja Đerić Đekson, koji je džentlmenski doneo sve Kristinine stvari u izolaciju.

- Uđite u naš skromni dom - rekla je Kija Đeksonu na vratima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Iako je bila poprilično tiha, jer je njen još uvek zakoniti suprug Sloba već spavao, Kija je stavila svoju posteljinu na njegov krevet. Jorgan je stajao na njemu dok je Kija zatezala ostatak posteljine na svom krevetu. Ipak, Radanoviću je ovo zasmetalo te se probudio i uspravio se u polu-sedeći položaj.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading