(VIDEO) Jelena Krunić BEZ GAĆA OMETALA OVOG ZADRUGARA!

Autor:

Zadruga

28.02.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić postavljena je za sudiju koji će zavoditi red i mir u "Zadruzi", a prva grešnica rijalitija bila je Jelena Krunić!

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Jelena Krunić

Naime, ona je bila optužena za to što ne nosi donji veš i što ometa svog cimera u kockanju. 

- Marko Miljković je podneo tužbu da se vi non stop šunjate oko njega, da ga ometate u kockanju, da želite da otuđite njegov novac. Tuženi ste i od strane Slobe i Vojketa da ih seksualno zlostavljate zato što ste obukli haljinicu bez gaćica - izrekla je Miljana optužbu. 

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Miljana Kulić

- Ja mogu privatno da vam pokažem da li imam gaćice, ali ja se zaista nisam pomerila sa stola za blek džek, zato što sam dobijala određenu svotu novca na toj istoj igri. Tako da bih vas zamolila da uzmete u obzir da se nisam ponašala kako navedeni kažu. Tako da bih u svoju odbranu to sve rekla i za sve osnovane sumnje nisam kriva - rekla je Krunićka u svoju odbranu. 

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Jelena Krunić

Nakon ove optužbe, Krunićka je želela da dokaže kako je nepravedno optužena, pa je naočigled porote i sudije, pokazala tanga gaćice bez imalo srama i sa osmehom na licu. 

Ona je kao svoju kaznu prihvatila da oriba wc šolju, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bata

28.02.2018 12:17

Skoro sve zadrugarke ne nose gace a optuzivali Zizu.