Ana Mihajlovski smuvala 14 GODINA MLAĐEG FUDBALERA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Mihajlovski uplovila je u vezu sa 14 godina mlađim fudbalerom Vukašinom Jovanovićem. Kako Srpski telegraf saznaje, voditeljka i fudbaler španskog Ejbara već mesec dana uživaju u emotivnoj vezi, koju za sada održavaju preko društvenih i socijalnih mreža.

Foto: instagram.com/vukasinjovanovic30
Vukašin Jovanović

- Vukašin i Ana su se upoznali preko Instagrama tako što joj je on poslao poruku. Nakon kratke prepiske videli su se u Beogradu, gde je ljubav i planula. Od tada su u svakodnevnoj komunikaciji, ali se trude da sakriju vezu od svih jer je još sve sveže i na početku. Međutim, nekada ne mogu da se kontrolišu, pa jedno drugom lajkuju slike na društvenoj mreži Instagram, što su primetili Vuletovi drugari, koji ga zadirkuju za Anu - govori izvor blizak fudbaleru.

Vukašin: Nemam komentar. Ubuduće me zovite samo za stvari koje su povezane sa sportom

Kako dalje saznajemo, Vukašin je oduševljen Anom, sviđa mu se to što je pozitivna i što ima smisla za humor. Razlika u godinama im ne predstavlja nikakav problem, o tome čak i ne pričaju. Jedino što im predstavlja problem je razdvojenost budući da žive na relaciji Španija-Srbija.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, kontaktirali smo sa "orlićem" koji je na našu SMS poruku prvo odgovorio:

- Nemam komentar. Ubuduće me zovite samo za stvari koje su povezane sa sportom - napisao je Vukašin ne negirajući bilo kakvu povezanost sa voditeljkom, da bi se nakon pola sata ipak predomislio i poslao novu poruku:

- Samo zbog žene koju ne poznajem demantovaću ovo sada i sledeći put me pitajte samo vezano za sport - dodao je Jovanović.

Sa druge strane, Ana Mihajlovski je bila nedostupna kada smo je pozvali za komentar, ali je brže-bolje na Instastoriju napisala:

- E, čujem imam dečka, a je l' možete da me upoznate sa njim?! - stajalo je u Aninom postu te ostaje nejasno kako je uopšte saznala šta smo želeli da je pitamo. Kako bismo pomogli Mihajlovskoj da dobije odgovor na sopstveno pitanje, uputićemo je samo na Vukašinove fotografije ispod kojih stoje njeni lajkovi, dok se njegovo ime nalazi među 130 ljudi koje Ana prati.

Podsećanja radi, Ana se u avgustu prošle godine razvela posle sedam godina braka. Ona iz dva braka ima troje dece, dok je Vukašin slobodan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

01.03.2018 13:58

Vule, MILF hunter