DARA BESNA NA SEKU: Imaću bolji SPEKTAKL!

Autor:

Zabava

03.03.2018

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tikva koja je pukla", što bi naš narod rejkoa, kada je Seka zakazala koncert Dare Bubamare nedelju dana pre nje i dalje se oseća. A Bubamara je sada dala opširniju izjavu na temu prekida prijateljstva sa svojom nekad aveoma bliskom koleginicom.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Čitav problem nastao je kada je Dara zakazala koncert u "Areni" za 21. april povodom obeležavanja 25 godina karijere, a nakon izvesnog vremena na istom mestu samo nedelju dana ranije termin je rezervisala i njena, tada dobra priajteljica, pevačica Seka Aleksić.

Dara je ovo shvatila kao izdaju i prekinula svaki kontakt s njom. 

Poznato je da su Seka i Dara bile veoma dobre prijateljice, te da je Bubamara bila jedna od prvih kolegincia sa estrade koja se fotogrfaisala sa Sekinim sinom i to objavila na društvene mreže.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

Međutim,sada se situacija drastično opormenila i Dara je za emsiju "Premijera" otkrila šta misli o potezu Aleksićke:

- Iskreno, dobra konkurencija je uvek dobrodošla. To što je ona uradila pitajte nju zašto je uradila, zašto nije nedelju dana posle, ali svako ima prava da uzme termin kad hoće. Nije mi to baš bilo jasno, ali konkurencija je vrlo dobra i sve te stvari mene teraju da budem još bolja - izjavila je Dara, koja nije imala dileme šta da odgovori na pitanje koja od njih dve će imati bolji spektakl:

- Sad zavisi koja će imati bolji spektakl... Ja, ja, ja! - vikala je Dara.

Sada samo ostaje da sačekamo i jedan i drugi koncert, a potom saznamo koja je bolje prošla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading