KARLEUŠA ODUŠEVILA DARU: Stvarno je ispala CARICA!

Autor:

Zabava

03.03.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat koji je započeo između Seke Aleksić i Dare Bubamare, doneo je svakoj strani saveznike. Prvi saveznik od poznatih ličnosti je Jelena Karleuša koja je dala podršku Dari, što je ovu pevačicu oduševilo:

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Karleuša je nedavno izjavila da joj je drago što Dara pravi koncert u "Areni", kao i da joj želi da ovaj prostor napuni publikom, a onda se oglasila i Bubamara koja je svoju staru neprijateljicu pozvala na svoj spektakl:

- Volela bih da bude, da... Svaka joj čast, ispala je kralj, carica je ispala. Ispoštovala me je... Ona je bila realna i nahvalila me je. Mislim, još uvek ne pričamo, nismo se pomirile privatno, ali to me je oduševilo jer sam tog momenta bila u krevetu, ono, 40 stepeni temperatura, nije mi bilo dobro... A gledam nju na televiziji, u bolnici naravno, kako me hvali... Baš sam se bila oduševila i duplo mi je više značilo nego inače - izjavila je Dara.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Dara Bubamara

Darin i Jelenin rat započeo je kada je Karleuša komentarisla Bubamarin stajling, ali i nadimak. Tako je opštepoznato Karleušino pitanje: "Otkud Dara od Radojka? Valjda Dara od Darinka?" 

A ovo pitanje postalo je kultno u estradnim pošalicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading