Žestok okršaj Lukasa i Bosanca u "Zvezdama Granda"

Autor: D. L.

Zabava

05.03.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas i kompozitor Dragan Stojković Bosanac ušli su u žučnu raspravu u poslednjoj emisiji "Zvezde Granda". Svađa je eskalirala nakon što je Bosanac rekao Aci da je on rođen na Karaburmi, aludirajući na njegovu kompetenciju da ocenjuje pojedine muzičke žanrove, na šta je folker burno reagovao.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

- Aco, ti si živeo na Karaburmi, tamo je i selo Slanci, nemoj sad da se čačkamo - reka je Bosanac, a Lukas je ustao i počeo da viče.

- Ti si svirao harmoniku i sam si svirao u Slancima jer se u tom selu prave velike svadbe! Zato nemoj da pričaš - rekao je Lukas, a Bosanac je opleo još oštrije.

- Ja kad sam imao honer klavijaturu, ti si prp'o po pepelu! Nemaš ti pojma.

Foto: printscreen/TVPRVA
Dragan Stojković Bosanac

Lukas je pokušao da zanemari ove opaske i sačekao da Bosanac završi sa komentarisanjem takmičara, a zatim se ponovo obratio kompozitoru.

- Ja Bosanca mog druga mnogo poštujem i cenim i smatram ga jednim sjajnim muzičarom, ali ipak se u nešto neko možda bolje razume jer to više sluša. Ako ćemo o tome ko je koga prvi napao, mene je Dragan prvi napao. Počeo je da priča o selu iza Karaburme. Ja jesam sa Karaburme. Da se razumemo. Nije ništa ružno to što si mi rekao, ali to odakle je neko nema veze s tim da li bolje ili lošije poznaje neku muziku. To što si ti, Bosanac, veliki stručnjak ne znači i da si jedini. Znamo ovde i mi ponešto. I mi smo nešto naučili - rekao je Aca.

- Pričaš nešto što ne stoji. Bekuta je mene isprovocirala pre ovoga i vidi kako jedna ženturina zavadi dva gospodina - nadovezao se  Bosanac, a Saša Popović se uključio u razgovor i rekao kompozitoru da ustane i poljubi Bekutu, dok ga je ona kroz šalu terala da joj se izvini za to što je rekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading