Saša Popović miri Lazića i Sevićevu!

Autor:

Zabava

06.03.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor produkcije Saša Popović dao je sve od sebe da pomiri Anu Sević i Darka Lazića, koji su se prvi put, nakon što su objavili da se razvode, zajedno pojavili pred kamerama.

Foto: e - stock/M. LUČIĆ
Darko Lazić i Ana Sević sa ćerkicom Lorenom

Naime, supružnici su prihvatili gostovanje kod Popovića u emisiji "Zvezde Granda specijal", gde su svojim prisnim odnosom totalno zbunili publiku u studiju, kao i gledaoce kraj malih ekrana.

Saša: Ako ih pitate da li su razvedeni, reći će ne znamo, a ako ih pitate da li su u braku, njihov odgovor je opet isti - ne znamo

- Kod njih je interesantno ako ih pitate: "Da li ste razvedeni?", reći će: "Ne znamo", a ako ih pitate: "Da li ste u braku?", njihov odgovor je opet isti: "Ne znamo" - upozorio je voditelj na početku emisije.

Inače, Saša je spremno dočekao još uvek zakonite supružnike i pripremio im brojna iznenađenja ne bi li ih podsetio na vreme kada su se upoznali i bili u najvećoj ljubavi. Dok su gledali slike i snimke kojima je Popović otvorio temu vezanu za njihov emotivni status, Darko i Ana su se samo smeškali i na njihovim licima su se mogle videti samo pozitivne reakcije, pogotovo na Sašine doskočice, kojima je dodatno podgrevao sitaciju i podsećao ih na to kako su lep par.

- Kad vas čovek gleda ovako na slikama baš ste slatka i skladna porodica - rekao je čelnik "Granda".

Foto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

U jednom momentu im se pridružila i ćerkica Lorena, što je još više doprinelo idiličnoj porodičnoj slici.

Popović nije propustio priliku da Darka pita kako se slaže sa taštom, a on se prisetio kako su uvek bili u sjajnim odnosima i da je siguran da će tako ostati i ubuduće. U jednom delu emisije Ana i Darko dobili su zadatak da zavode jedno drugo. Sevićka je to učinila Severininom pesmom "Mili moj", dok joj je Lazić uzvratio Šaulićevim hitom "Pozno bih te međ hiljadu žena". Par je u ovoj igri, propraćenoj flertom i pipkanjem, vidno uživao, a posebno emotivno bilo je kada su se uz poslednje stihove nežno uhvatili za ruke.

Foto: Domace Emisije
Darko Lazić i Ana Sević

- Mnogo ste lepi na sceni tako zajedno! I kum pristajem da vam budem ako ćete da se pomirite - likovao je Saša, na šta mu je Darko dobacio:

- Sale ako nas ti ne pomiriš, niko neće!

Popović je na kraju tražio i pomoć publike da svojim gromoglasnim da ili ne kažu svoje mišljenje o tome da li Ana i Darko treba da ostanu u bračnoj zajednici, a publika je ovacijama i jasnim odgovorom iznela mišljenje da ovaj brak treba da se sačuva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading