SEKA VODI SINA NA DALEK PUT, a sve zbog VERE!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.03.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među velikim brojem pevačica na estradi koje su vernice, Seka Aleksić se izdvaja kao jedNA od najvećih. Ona je odlučila da veri uči i svog jednogodišnjeg Jakova, kog će zarad toga voditi na dalek put.

Seka je u jednom intervjuu naglasila da bi volela da njen sin usvoji sva znanja o veri:

- Molitva je smisao svega! Možda nemam toliko vremena da putujem, ali sam sa svojim sinom već obišla neke manastire i ako Bog da ići ćemo i u Jerusalim. Bez molitve je čovek ništa - izjavila je Seka koja i dalje ostaje pri tome da bi želela još dece.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka i Veljko

- Kao i svaka majka, želim puno dece. Meni je pol deteta nebitan, ono što Bog da je najbolje jer on uvek zna zašto nešto radi - dodala je pevačica koja se uveliko sprema za koncert koji će 14. aprila održati u "Areni" u koji je mnogo uložila, ali nije otkrila i koliko:

-  To je uvek poslovna tajna. Mogu jedino da kažem da jeste skupa organizacija, ali ja kao umetnik smatram da će mi se to isplatiti i da moja publika bez obzira na sve zaslužuje samo najbolje - zaključila je Seka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading