Seka isprozivala koleginice: SVI MOŽEMO LETETI PO ARENAMA, ALI TREBA STATI I PEVATI!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

08.03.2018

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Seka Aleksić održaće 14. aprila veliki solistički koncert u beogradskoj "Štark" areni, što je neizmerno raduje.

- Nemam tremu, uzbuđena sam. Jedva čekam da izađem na binu, da vidim te ljude i to je, donekle, i prirodno. Kada razmišljam o koncertu i zamišljam taj dan, kako će sve to izgledati, dobijem neku pozitivnu euforiju i zaista jedva čekam da izađem na binu - objasnila je pevačica i dodala da će ovaj spektakl biti upotpunjen sjajnom scenom, efektima, multimedijama, plesačima, ali da će, za razliku od pojedinih koleginica, akcenat kao i uvek staviti na pevanje.

- Ja sam pevač koji je poznat kao neko ko stavlja akcenat na kvalitetnu muziku i svirku... Svi mi možemo da letimo po arenama, ali treba stati i pevati, dati dobar zvuk ljudima, koji sa koncerta treba da odu zadovoljni i srećni. Ja ću se potruditi da ostavim srce na sceni i da to bude nezaboravan dan u njihovim životima - obećava Seka.

 

Pevači koji se odluče na ovakav korak, da naprave veliki solistički koncert za oko dvadeset hiljada ljudi, uvek razmišljaju o tome da li će moći da ispune prostor u kojem nastupaju i na koncert dovedu publiku u tolikom broju, što Seka smatra potpuno opravdanim.

- Potpuno je normalno da se tako, ali kada pevač zakaže arenu, onda je i te kako siguran u sebe. Ako sam pre sedam godina napunila arenu sa manje hitova, mogu i sad. Želim da ova arena koju sam zakazala bude puna i ja se nadam da će biti.

Domaća javnost nedavno je bila oduševljena fotografijom na kojoj se vidi kako Seka ljubi trudnički stomak svoje koleginice Slađe Alegro na snimanju emisije "Magazin In" Sanje Marinković, a nema sumnje da će im ova fotografija dugo biti jedna od najlepših uspomena.

 

- Ja ne mislim da je moja linija sjajna. Treniram, hranim se zdravo, malo je to sad rigoroznije pred koncert... Suprug i moj sin su mi motivacija. Sve žene moraju da nađu ko i šta im je motivacija, onda je sve lako. Prvenstveno zbog zdravlja, kada sam zdrava, onda sam i korisna... A korisna treba da budem svom sinu i suprugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading