PRIJATELJ MARINE TUCAKOVIĆ OTKRIO DETALJE NJENE BOLESTI!

Autor: Svet

Zabava

11.03.2018

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolest Marine Tucaković zabrinula je i mnoge njene prijatelje, ali većina nije želela da komentariše o tome. Svi su joj pružali podršku, a sada se pojavio čovek koji je prokomentarisao s čim se Marina suočila.

RepublikaFoto: youtube.com
Steva Simeunović

Kompozitor Steva Simeunović, autor velikih hitova i prijatelj Marine Tucaković, koji i sam ima zdravstvenih problema,  kaže da je upućen u životnu dramu koleginice.

- Nisam imao rak, hvala bogu, ali i ja imam medicinski problem koji i dalje traje i upoznat sam sa Marininom situacijom. Želim joj da što pre ozdravi. Posao kojim se Marina i ja bavimo je katastrofa, doručkujemo kada ljudi večeraju, noću radimo… Sve to utiče na zdravlje - otkrio je Steva detalje teškoća Marininog i njegovog posla.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković

Kompozitor je progovorio i o porocima koje dele Tucakovićeva i on:

- I ja imam iste poroke kao Marina, mi smo dobri prijatelji i obožavam i nju i Futu. Ona je muški jaka i siguran sam da će izgurati. Ne mogu da verujem da je znala da je bolesna i da je sve krila od porodice. Mića Nikolić ima sličan problem, ide na zračenje… Ne daj bože nikom, ja sam svim srcem i uz Miću i uz Marinu - tvrdi Simeunović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading