(FOTO) PROVOD ZA PAMĆENJE: Saša Matić napravio ludu žurku na Music Week festivalu

Autor: Republika

Zabava

12.03.2018

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog čega je prvi vikend ovogodišnjeg Music Week festivala bio rasprodat danima unapred potvrdio je i Saša Matić, koji je nakon Željka Samardžića i Džibonija nastavio niz spektakularnih nastupa na Kopaoniku.

RepublikaFoto: Promo foto
Saša Matić

Pravo iz Štark Arene, gde je 8. i 9. marta održao dva koncerta, Saša Matić 10. marta stigao je na Kopaonik kako bi posetiocima Music Week-a priredio žurku za pamćenje.

Jedan od najpopularnijih muzičara sa naše estrade nastup je otvorio hitovima sa najnovijeg abuma "Ne bih ništa menjao", koji je izdao krajem prošle godine, a publika je napamet znala tekstove kako novih pesama, tako i onih starih, dobro poznatih numera. 

RepublikaFoto: Promo foto

Sjajnu atmosferu upotpunilo je druženje sa publikom, budući da je bina ekskluzivne dvorane hotela Grand, gde se održavaju svi nastupi, napravljena tako da su pevači sve vreme u kontaktu sa posetiocima. 

U hitovima koji su se ređali i uživali su, i aplauzima pozdravljali Sašu, i mnogi pripadnici javnog i kulturnog života Srbije, a nezaboravan provod potrajao je do kasno u noć. 

RepublikaFoto: Promo foto

Nakon fenomenalnih žurki tokom prvog vikenda, atmosfera nastavlja da se zagreva i za sledeći, kada će se 16. marta publici pokloniti Jelena Karleuša, dok će 17. marta glasove ukrstiti Aco Pejović i "Ministarke". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading