MUŠKARAC OD 2 METRA NAPAO ANABELU: Ona se tresla i dozivala pomoć!

Autor: pink.rs

Zabava

14.03.2018

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas napadnuta je od strane muškarca čiji su inicijali D.M. na parkingu ispred svoje zgrade!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas 

Majka Lune Đogani, učesnice "Zadruge", potvrdila je došlo do incidenta, međutim, nije želela da dalje komentariše ovu nemilu situaciju zbog koje se veoma potresla, a zbog koje su je "neverne Tome" ponovo dočekale na nož na društvenim mrežama, gde su pojedinci izrazili sumnju da je pevačica zaista napadnuta.

Očevidac ovog događaja  S. M. se oglasio:

- Prvo, to je bilo tamo negde oko 10, pola 11, ne popodne, kao što se pisalo. Ja sam bila u svojim kolima, videla sam Anabelu kako dolazi, parkira auto i posle petnaestak sekundi izlazi čovek iz kola koja su već stajala deset metara od tog parking mesta, dijagonalno, tamo prekoputa. On je sve vreme bio tu i čim ju je video izašao je iz svojih kola, prišao, otvorio vrata od auta i počeo da nabija svoju glavu u njen auto. Ja sam, iskreno, prvo mislila je neki fan, da hoće da naprave selfi, a oni su se ustvari svađali - rekla nam je devojka koja je zamolila da joj ne otkrivamo identitet, a potom nastavila:

 

#goodnihgt?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Aug 12, 2017 at 3:13pm PDT

 

- Vidim, raspravljaju se minut-dva i posle toga ona izlazi iz auta, drži telefon i kreće za njim, sve vreme ga snima... Tad ju je ščepao za ruku i grebao, da joj otme telefon i čujem nju koja vrišti:"Pomozite mi, pomozite mi! Zbog čega mi pretiš? Zovite policiju", i ja odmah okrenem 192, objasnim nekako policajcima gde smo i pritrčim da joj pomognem. Pritom, komšinica iz zgrade sve vreme gleda šta se dešava i ja je u onom bunilu pitam za adresu, ona neće da mi kaže, nego:"Pa pogledaj, pročitaj, tu na zgradi piše"! Užas.

S. M. kaže da su ubrzo stigli pripadnici policije, kojima je dala izjavu u svojstvu svedoka.

 

 

@makeupbysrdjanpetkovic ☄

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Aug 12, 2017 at 4:56am PDT

 

- Tu sam ih razdvajala, ali da ste vi videli njega, to je gromada od dva metra... Urla na nju:"Ti si luda, smestiću te u ludnicu", ona plače, trese se... Ma, užas! Brzo je došla policija, odmah su ga priveli, a kad su videli u kakvom je ona stanju, pozvali su Hitnu pomoć... Dali su joj bromazepam da se smiri - kaže S. M. i dodaje da ne veruje da je do konflikta došlo samo zbog toga što je D. M. želeo da se uparkira tamo gde i ona.

- Ne znam, meni je nerealno da je parking bio u pitanju kad su tu, pored mesta gde se Anabela uparkirala, bila još dva slobodna mesta... Čovek je, bre, bio skroz prekoputa, sedeo u svom autu. Ne znam, kao da je tendenciozno išao ka njoj da joj nešto loše kaže, uradi - zaključila je S. M. koja je na samom kraju razgovora za Pink.rs dodala da sve što je nama rekla stoji i u njenoj zvaničnoj izjavi koju je dala policiji, u svojstvu svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading