SNIMAK INCIDENTA SA ANABELOM: Pevačici skočio pritisak pa zvali HITNU POMOĆ!

Autor:

Zabava

15.03.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas napadnuta je na parkingu ispred svoje zgrade pre dva dana, a kako je sve to izgledalo, kao i ko je napadač jasno se vidi na snimku koji je napravila ekipa emisije "Paparaco lov".

RepublikaFoto: youtube.com/papaprazzo lov//DNK
Policija stiže na mesto događaja... Anabela Atijas

Kako se na snimku može videti, pevačica je plakala i prepričavala događaj dvema ženama, a potom je stigla policija kojoj je ona kazala da ne zna ko je čovek koji ju je napao.

Prema njenim navodima, čovek je počeo da je vređa jer se parkirala na određenom mestu za vozila, a kada je ona izvadila telefon da snimi njegovu viku, on ju je uhvatio za ruke i vukao.

RepublikaFoto: youtube.com/papaprazzo lov//DNK
Potrešena... Anabela Atijas

S obziroma na to da se Atijasova veoma potresla, policija je pozvala Hitnu pomoć koja je došla i pevačici ukazala pomoć. S obzirom na to da je Anabeli skočio pritisak, lekari su joj dali lek za smirenje.

Nakon toga, policija izvodi čoveka koji ju ja napao, smešta ga u policijski automobil, a potom svi zajedno odlaze u policijsku stanicu kako bi dali iskaz o događaju.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading