Anabela: POVLAČIM SE IZ JAVNOG ŽIVOTA!

Autor: blic.rs, pink.rs

Zabava

16.03.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas donela je veliku odluku što se tiče njene karijere.

 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Dec 17, 2017 at 5:48am PST

Naime, otkako njena ćerka Luna Đogani boravi u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi", porodica je često na meti zluradih komentara javnosti, a čini se da Anabela sa tim ne može da se nosi, te je rešila da se povuče sa javne scene.

- Po pitanju javnog života ne želim da pričam, povlačim se potpuno, i to zauvek. Ne moram da dajem izjave, ne želim da budem javna ličnost. Ne prija mi. Nikada nisam želela da živim ovakav život kakav sada živim i hoću to da zaustavim. Ne želim više ni sa kim da podelim ono što me boli. Ne želim da budem deo ove skalamerije, nazovite to kako god hoćete. Šalabajzerska rabota, neću više da budem javna ličnost, povlačim se skroz - rekla je Anabela za Blic.

 

 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Sep 16, 2017 at 2:50pm PDT

 

Međutim, izgleda da ovo nije trajna odluka, već je pevačica rešila da to bude na neko vreme.

- Samo želim da se sklonim od svega na neko vreme, na žalost nemaju svi novinari sluha za to da ne mogu svakodnevno da dajem komentare na svaki potez i pokret Lune "Zadruzi". Ne smem da se javljam na telefon jer pojedini ne razumeju moj trenutni stav, ipak sve ovo predugo traje i predaleko je otišlo. Hvala na razumevanju - rekla je Anabela za Pink.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading