VELIKO SLAVLJE U DOMU POZNATOG PARA: Ivan Bosiljčić objavio dirljiv snimak, Jelena ga odmah podelila na svom Instagramu (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i pevačica su više od deceniju i po u ljubavi, a njihovoj naslednici je danas divan dan.

VELIKO SLAVLJE U DOMU POZNATOG PARA: Ivan Bosiljčić objavio dirljiv snimak, Jelena ga odmah podelila na svom Instagramu (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com

Jelena i IVan

Poznati par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavlja važan trenutak u svom životu.

Naime, njih dvoje su zajedno već punih 16 godina, a njihova ćerka Nina, koja je došla kao plod velike ljubavi, danas proslavlja svoj 12 rođendan.

- Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine - pohvalio se jednom prilikom Ivan na društvenoj mreži.

Ponosni otac Ivan je na divan način putem Instagrama čestitao i ćerki rođendan, izražavajući svoju neizmernu ljubav prema njoj. On je dvanaestogodišnjoj Nini poželeo da njen život bude kao pesma, ispunjen srećom i ljubavlju.

Upravo je porodična sreća ono što ovaj par čini posebnim, a Ivanova emotivna čestitka za rođendan ćerke jasno pokazuje koliko im je porodica važna.

Inače, Jelena i Ivan su javnosti poznati kao jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihova ljubavna priča započela je 2008. godine i od tada su nerazdvojni.

Par i dalje očarava svojom ljubavlju i skladnom vezom, a rođendanska čestitka koju je Ivan uputio svojoj ćerki NinI samo je još jedan primer koliko je njihova porodica ispunjena ljubavlju i toplinom.

Tomaševićka je suprugovu emotivnu objavu podelila i u svojoj Instagram priči, gde je nastavila da ređa još niz zajedničkih slika i snimaka sa svojom mezimicom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading