POKUŠALI DA JE KIDNAPUJU: Rada prijavila policiji OTMIČARE!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

22.03.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljačlka vile Saše Popovića koja se nedavno dogodila, je vest koja potresla i mnoge pevače koji su otkrili da su i oni bili na meti lopova. Međutim, za razliku od njih Rada Manojlović nije bila pokradena, već je upravo ona bila meta lopova.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović šokirala je izjavom da su lopovi iz njenog stana želeli da ukradu upravo nju, te da je bila prinuđena da neke ljude prijavi policiji:

- Ja nisam imala te slučajeve gde hoće materijalno nešto da odnesu. Hteli su mene da odnesu! (smeh) Majke mi... Ja sam čak i tužila razne ljude koji su upadali kod mene kuću u pokušaju da me upoznaju ili ne znam šta je njima bilo na pameti, da smo možda drugovi ili tako nešto, jer sam imala ljude koji su bili zaljubljeni u mene. Sve je to ružno i nezgodno kada imaš nekoga koga ne poznaješ da ti ulazi u dvorište, a kamoli u kuću, gde uđu, odnesu ti neke vredne stvari...Ja sam rekla - zakon kao u Saudijskoj Arabiji za lopove, za razbojništva, jer nema ništa gore nego da te neko istraumira i odnese ti nešto što si ti svojim radom i trudom zaradio - izjavila je pevačica kroz smeh, mada sumnjamo da joj je to tada bilo smešno.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Bila na meti kidnapera... Rada Manojlović

Pevačica je istakla da kidnaperi nisu pokuašavali daje otmu radi materijalne koristi, već zato što su imali druge motive:

- Bili su zaljubljeni u mene. Oni su bili ubeđeni da su oni pravi ljudi za mene. Mislim, muškarci mog života. Sve sam prijavila policiji - otkrila je Rada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading