SUPRUGA KOŠARKAŠKOG GENIJA DUGO NIJE VIĐENA: Ovako izgleda žena Saleta Đorđevića!

Autor:

Zabava

26.03.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda najbolji plejmejker u istoriji srpske košarke Aleksandar Saša Đorđević godinama je u braku sa Aleksandrom koju prijatelji i članovi porodice zovu Seka. A iako se u medijima godinama nije pojavljivala, njena ćerka Tesa danas joj je čestitala rođendan.

Seka i Sale u vezi su od srednjoškolskih dana, a u braku od 1995. godine u kom imaju i dve ćerke Taru i Tesu.

Foto: instagram.com/tesadjordjevic
Danas slavi rođendan... Supruga Aleksandra Saleta Đorđevića

Kako se spekuliše njih dvoje upoznali su se još kao tinejdžeri, a "krivac" za njihovu ljubav je Nebojša Ilić, tim menadžer reprezentacije i novi sportski direktor košarkaškog kluba Crvena Zvezda, koji ih je kako se pričalo spojio tako što ih je oboje pozvao na isto mesto, a zatim ostavio same. Kasnije im je upravo Ilić bio kum na venčanju.

Njih dvoje venčali su se u Bolonji, a Sale je zbog svadbe propustio i pojavljivanje sa reprezentacijom na balkonu Skupštine grada 1995. godine kada su ubedljivom pobedom nad Litvanijom osvojili zlato u finalu Evrobasketa. Na ovoj uatkmici Đorđević je briljirao sa čak 9 trojki i ukupno 41- im poenom, ipak to nije mogao da proslavi u Beogradu budući da se odmha uputio u Atinu kako bi potpisao ugovor sa Olimpijakosom, a potom produžio u Bolonju na venčanje sa Sekom.

RepublikaFoto: Starsport
Sa Sekom u braku skoro 23 godine... Aleksandar Đorđević

Koliko je privržen supruzi Seki, govori i činjenica da Sale na putovanja s njom uglavnom odlazi automobilom zbog njenog straha od visine. 

Porodica Đorđević uglavnom vreme provodi u Italiji, ali i u Atini, dok je Saša često u Minhenu budući da je trener Bajerna. U Srbiju dolazi samo tokom priprema reprezentacije s obzirom na to da je selektor košarkaške reprezentacije Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading