ISFOTOŠOPIRALA SE ZA SVE PARE! Haos na mrežama zbog omota albuma Ane Nikolić! Svi gledali samo u jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sve zbunila objavom!

ISFOTOŠOPIRALA SE ZA SVE PARE! Haos na mrežama zbog omota albuma Ane Nikolić! Svi gledali samo u jedno! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Ana Nikolić objavila je na Instagramu fotografiju novog albuma, koji navodno sprema, ali je toliko fotošopa upotrebljeno, da su mnogi ostali u šoku dok su samo to komentarisali. Naime, u pitanju je slika na kojoj je pevačica sa nekoliko naziva novih pesama, pa su mišljenja podeljena jer ludi nisu sigurni da li se zaista radi o novom projektu, s obzirom na to da je Nikolićka sklona tome da nešto zakaže, pa otkaže. 

 

 

Tako se ni danas ne zna da li će dugo najavljivan koncert u beogradskoj areni biti u rasporedu ili ne, pa dok jedni pričaju da je definitivno spektakl otkazan, zvanično se još uvek ništa ne zna. 

Album nosi naziv "Hvala, doviđenja", a nazivi pesama na njemu su "Ne bi Ana bila Ana", "Rezistentna", "Konjak","Ludnica", "Mislio je na mene", "Istina je", "Zlopamtilo", "Hvala, doviđenja".

Vaša ljubav i podrška su mi dali snagu da nastavim dalje i ne odustanem. Zato sam odlučila da ovaj album posvetim upravo vama - mojim vernim fanovima. Svaka pesma na ovom albumu nosi deo mog srca i posvećena je vama, za sve trenutke koje smo zajedno prošli. Hvala, doviđenja. Vaša Ana Nikolić - poručila je pevačica.

"Dok vi pljujete po njoj, žena snima hitove. Sretno", "Konačno, bilo je vreme", "Ana kao nekad", "Ko joj je ovo na naslovnoj? Ne liči na nju?!", "Ko je na slici?", "možda bi bilo dobro da fotošop svuda bude isti", To zapuši svima usta", "Sofija Milošević nikad lepša"... samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading