Pevačica ima problem sa hormonima: Ana deblja nego nakon porođaja!

Autor: D. L.

Zabava

26.03.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić već duže vreme vodi bitku sa viškom kilograma, ali umesto da oslabi, na snimku koji je nedavno zabeležila ekipa "Paparaco lova" deluje da je još dobila u kilaži, te deluje deblje nego neposredno nakon porođaja.

Kako Srpski telegraf saznaje, Ana otežano mršavi jer ima problema sa hormonima, pa je nedavno krenula i na hormonsku terapiju. Posebno joj je teško što se ponovo vratila na scenu i počela aktivno da nastupa, pa joj nikako ne ide u prilog što ne može da skine kilažu.

 

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Feb 20, 2018 at 10:17am PST

 

- Ana je i te kako svesna da mora da se posveti skidanju kilograma, a nedavno je otkrila zašto joj je toliko teško da smrša kada je otkrila da ima hormonski disbalans. Iako je doskoro bila na raznim dijetama koje bi trebalo da joj pomognu da vrati izgled koji je imala pre nego što je rodila ćerku Taru, sada se podvrgla još rigoroznijem režimu koji hormonske terapije podrazumevaju - otkriva izvor blizak pevačici i nastavlja:

- Nikolićka je često nervozna zbog novog režima ishrane, a najveću podršku trenutno joj pruža njena majka Miljana, koja je bodri da istraje i sa ozbiljnim treninzima u njenom fitnes centru - zaključuje naš sagovornik.

Nikolićka se nedavno podvrgla hormonskoj terapiji ne bi li uspela da skine kilograme

 

Pozvali smo Aninog brata Marka, ali on nije želeo da komentariše sestrinu kilažu.

- Nemojte me zvati za takve stvari. Ne želim ništa da komentarišem - rekao je Nikolić.

 

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Feb 17, 2018 at 5:31am PST

 

Inače, pevačica je za vikend nastupila u jednom klubu u Zagrebu, a na svom Instagramu objavila je kratke klipove na kojima se takođe vidi da je još dobila u kilaži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading