Šašićeva devojka: Plašim se Lukasove Sonje, LAŽE DA ME NIJE ŠUTIRALA

Autor: Dragana JANKOVIĆ

Zabava

28.03.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto Sonja Vuksanović (42) u medijima uporno tvrdi da proteklog vikenda u noćnom provodu nije napala devojku bivšeg supruga Željka Šašića (49), Katarina Lazić (32) pokazala je izveštaj lekara i modricu koju joj je doskorašnja žena Ace Lukasa napravila kada ju je te noći ispred restorana ničim izazvana šutnula u nogu.

Foto: instagram.com/sonjavu
Sonja Vuksanović

Željkovoj devojci posebno je zasmetalo to što Vuksanovićka priča da ona preko njene grbače pravi marketing jer nikada nije želela da se javno eksponira, a kamoli da koristi posledice fizičkog napada u te svrhe.

- Mene je strah te osobe, užasno je stresno to što sam ja preživela. Izašla sam da se provedem sa svojim prijateljima i onda mene neko da šutira i naziva kurvom. Bila sam zatečena i uplašena, nisam znala šta mi se dešava. Dok je ona divljala, svi su gledali u nas, imam svedoke. Nisam znala šta me je snašlo - i dalje šokirana celom situacijom govori Katarina za Srpski telegraf i naglašava:

- Sonja kaže da me nije videla i da me ne poznaje. Ta tvrdnja je smešna jer se nas dve odlično znamo. Evidentno je da ona vrlo dobro zna ko sam ja, to je jako providno, neka smisli neki bolji komentar. Šutnula me je tako jako da mi je ostala modrica. Vređala me je ničim izazvana pred svima. Odmah sam otišla da me pregleda stručno lice. Primljena sam kao hitan slučaj u ambulantu hitne službe, a kao dokaz imam izveštaj lekara. Strašno mi je sve to, ne želim takav marketing kako ona tvrdi.

Katarina je dodala i da ne zna šta Vuksanovićeva ima protiv nje i šta ju je navelo da se tako ponaša kad je ona, kako kaže, uvek bila korektna prema njoj zbog Željka.

- Ja nisam to zaslužila, nikada nisam rekla nešto loše o toj ženi, a imam mnogo stvari da kažem, uvek sam je poštovala kao majku Željkovog deteta. Ja ne znam šta Sonja umišlja ko je ona kad je to žena koja je poznata svima po svojim bivšim muževima i po svojim spletkama, a treba da se ponaša kao dama i majka dvoje dece - zaključuje Lazićeva, koja će sudski goniti Sonju zbog fizičkog napada čim se oporavi od posledica.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Vuksanovićevom, ali broj poznat redakciji nije bio u funkciji.

- Sofija je dobro dete, ali je majka huška protiv Željka. Nekada smo dosta vremena provodile zajedno, tačnije njen tata, ona i ja. Sofiji je sa nama bilo lepo, bila je vesela i uvek nasmejana. Ona i ja smo bile u korektnim odnosima do trenutka kada je njena majka saznala za moju vezu sa Željkom. Tada joj je zabranila da dolazi kod nas da ja navodno ne bih loše uticala na nju pošto njena majka smatra da sam ja loša devojka - rekla je Katarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading