(VIDEO) MILJANU KULIĆ MUVAO ĆAZIM?!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.03.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je odgovarala na pitanje novinara i komentarisala svoj odnos sa Markom Miljkovićem, Miljana Kulić otrkila je jedan detalj koji je sve ukućane iznenadio, ali i nasmejao, pogotovu Teodoru Džehverović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- Mogla bih da zavedem koga ja želim, svesna sam svojih kvaliteta. Ja i pevače kada sam jurila i zvala, nisam mislila da budem sa njima u vezi. Da sam htela mogla sam sa kojim god pevačem i ovoga leta. Svi su mi pisali i svi su me zvali - rekla je Miljana i dodala:

- Baš kada je Toeodora pričala malopre o Ćazimu, taj čovek je pre dve-tri godine pisao meni na Fejsbuku. Ja sam mislila da je on moj fan, jako je bio pristojan. Gospodin čovek! Ja sam njemu ljubazno odgovorila i od tada mi nije pisao - istakla je Miljana.

RepublikaFoto: facebook.com/Cazimfelix
Ćazim Osmani

Teodora nije skidala osmeh sa svog lica, nakon što je Kulićeva ovo izgovorila. Podsetimo,Teodora Džehverović prošlo leto provela sa biznismenom Ćazimom Osmanijem. Nakon što je mesecima ćutala, misica Doris Pranjić inače devojka Ćazima Osmanija, dala je intervju samo za portal Pink.rs, a šta je rekla možete pročitati klikom na OVAJ link.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading