Krunićka otkrila da je Kija ipak imala S*KS sa Filipom!

Autor:

Zadruga

24.03.2018

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se nagađalo o tome šta se dogodilo u kupatilu između Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića. Zakonita supruga Slobodana Radanovića tvrdila je da su njih dvoje samo prali veš, ali pojedini zadrugari su bili uvereni da je između njih bilo intimnih odnosa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

U toku današnje igre istine, Teodora Džehverović pitala je Milana Miloševića o tome šta zna o Kiji i tajni koja se toliko dugo skriva.

- Milane, juče si nagovestio nešto da ćeš za Kiju da pitaš kada bude igra istine. Da li želiš da nam kažeš o čemu se tu radi - uputila je svoje pitanje Teodora.

- Znam da Kija sada neće reći istinu. Ja verujem Krunićki, ona se ne bi zaklela u to što se zaklela (u bolesnog oca) da nije istina. Kija je priznala to nešto Jeleni - rekao je Milan poprilično zagonetno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Kija

Naime, Kija se poverila svojoj rijaliti drugarici Jeleni Krunić da je ipak bila intimna sa Filipom. Pre nego što je diskvalifikovana, Jelena je ovu tajnu ipak odala pojedinim zadrugarima o čemu su oni govorili danas.

- Sećate se igre istine kada sam ja pitala Jelenu da li smatra sebe za prijatelja i kako je nije sramota da se kune u svog bolesnog oca. Ona se tada postidela i pogla glavu. Nisam htela da odajem o čemu je reč, ali njena reakcija je sve rekla - ispričala je svoju verziju priče Zorana Stefanov.

- Ona se nekoliko puta klela u oca, tako da verujem Kiji. Jelena Krunić se kune kada laže. Meni se Kija zaklela u nekog člana porodice da nije imala s*ksualne odnose sa Filipom - obrazložila je Miljana Kulić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

25.03.2018 07:52

Niko nije video ali mnogi tvrde da je bilo ono sto nije bilo.

Cica

26.03.2018 22:10

I dalje NIKO nista nije video. Samo akteri. Za sve druge, postoje, snimci. Kija lepotice LAGANO.