ŠOK PAPARACO MILOŠA TEODOSIĆA: Dok javnost bruji o njegovom braku sa Jelisavetom, evo čime se zanima košarkaš! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatekli smo Miloša Teodosića ispred njegove zgrade, pa saznali kako košarkaš provodi dan, dok javnost bruji o njegovom braku sa Jelisavetom.

ŠOK PAPARACO MILOŠA TEODOSIĆA: Dok javnost bruji o njegovom braku sa Jelisavetom, evo čime se zanima košarkaš! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Foto: Instagram/jagodenamagli

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se razvode popularna glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić. Kako su pojedini domaći mediji naveli, njihov odnos je već duže na klimavim nogama, međutim, fotografije koje su isplivale u javnost nakon ovih informacija govore drugačije. 

Naime, ekipa Republike uslikala je Miloša Teodosića ispred zgrade na Vračaru u kojoj žive, tačnije u automobilu, koji je juče vozila njegova supruga Jelisaveta. Izlazio je iz stana u kom žive, pa se odvezao u nepoznatom pravcu, a pretpostavlja se da je otišao upravo po glumicu, koja u tom momentu nije bila pored.

 

Podsetimo, Miloš je juče proslavio rođendan, a Jelisaveta je sve vreme bila uz njega. Milica Orašanin, njena sestra, javno mu je čestitala rođendan i uputila dirljivu poruku, o kojoj su mediji kasnije brujali.

Iako su javne ličnosti, Jelisaveta i Miloš su uvek naglašavali važnost privatnosti. Teodosić je ranije izjavio da razume interesovanje medija, ali isto tako naglasio da će poštovati njihovu privatnost.

Inače, kako nam je Teodosićev prijatelj otkrio, svi u okolini su bili šokirani kad su videli vesti o njihovom razvodu, te su odmah stupili u kontakt sa košarkašem, a on je izjavio sledeće:

- Ljudi, šta vam je, nikad nismo bili bliži. Od razvoda nema ništa, nisam podneo nikakve papire za razvod braka, valjda bih vama prvo rekao - rekao je Teodosić svom bliskom prijatelju, koji se oglasio za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading