PRVA TEODOSIĆEVA IZJAVA NAKON VESTI O RAZVODU: Slavni košarkaš prekinuo ćutnju o BRAKU sa Jelisavetom Orašanin!

Autor:

Zabava

19.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva šta se dešava u porodičnom domu glumačko-košarkaškog para!

PRVA TEODOSIĆEVA IZJAVA NAKON VESTI O RAZVODU: Slavni košarkaš prekinuo ćutnju o BRAKU sa Jelisavetom Orašanin!

Foto: ATA images, Starsport, Shutterstock

Juče je kao bomba odjeknula vest da se razvode popularna glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić. Kako su pojedini domaći mediji naveli, njihov odnos je već duže na klimavim nogama, međutim, fotografije koje su isplivale u javnost nakon ovih informacija govore drugačije. Naime, oni su i sinoć, a i danas uslikani zajedno.

Republika

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Pokušali da stupimo u kontakt i sa Jelisavetom, kao i sa Teodosićem, ali nismo uspeli da ih dobijemo na brojeve poznate redakciji. Međutim, uspeli smo da stupimo u kontakt sa jednim od Teodosićevih najbližih prijatelja, koji nam je otkrio šta se dešava u njihovom porodičnom domu, te nam ispričao šta je Miloš preko njega poručio.

Naime, kako nam je Teodosićev prijatelj otkrio, svi u okolini su bili šokirani kad su videli vesti o njihovom razvodu, te su odmah stupili u kontakt sa košarkašem, a on je izjavio sledeće:

- Ljudi, šta vam je, nikad nismo bili bliži. Od razvoda nema ništa, nisam podneo nikakve papire za razvod braka, valjda bih vama prvo rekao - rekao je Teodosić svom bliskom prijatelju, koji se oglasio za Republiku.

Inače, Teodosić danas slavi svoj 37. rođendan, a Jelisaveta i on su uhvaćeni kako se spremaju za proslavu. Takođe, danas se Teodosiću obratila Milica Orašanin, Jelisavetina sestra, koja mu je čestitala rođendan.

- Srećan rođendan - napisala je Milica i objavila njegovu fotografiju sa detetom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sestra Jelisavete Orašanin čestitala Teodosiću rođendan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lili

21.03.2024 18:35

A jeste dosadni. Sta maltretirate ljude? Takvi kao vi su oterali Dijanu u smrt.