RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Pevačica sve priznala o MISTERIOZNOM FRAJERU!

Autor:

Zabava

26.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović priznala sve o navodima da ima novog dečka!

RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Pevačica sve priznala o MISTERIOZNOM FRAJERU!

Foto: Republika TV

Poslednjih nedelja mediji su bili preplavljeni vestima o ljubavnom životu popularne pevačice Rade Manojlović. Iako se ona nije oglašavala na ovu temu, paparaci su je nedavno uslikali sa novim dečkom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Međutim, Rada je odlučila da zadrži privatnost sve dok ne objavi novi album.

Rada Manojlović je nedavno izjavila da neće javno govoriti o svom ljubavnom životu sve dok ne objavi novi album. Iako se spekuliše da već mesecima uživa u ljubavi sa izvesnim Vladom, ona je odlučila da sve ostane pod velom tajne dok ne bude spremna da javno progovori o tome.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rada Manojlović

 

-Ja to uopšte ne bih komentarilala, to sam već rekla. Neka sve ostane pod velom tajne dok ne izdam album i dok ne budem imala nešto konkretno da kažem – rekla je Rada.

Rada se osvrnula na uspeh koji su postigle njene mlade koleginice i najavila veliki koncert nakon što njen novi CD ugleda svetlost dana.

-Baš sam gledala ovih dana nekako su popularni ti solistički koncerti, sve moje koleginice koje ja puno volim i podržavam vratile su tu tradiciju. Drago mi je što su mlade generacije, Prijovićka, Milica Pavlović, Tea Tairović vratile te koncerte na veliko. Očekivalo se od Dragane Mirković, to je normalno, za Cecu i Brenu, to se zna – kazala je Rada za Grand i otkrila kako su je Prija, Milica i Tea inspirisale:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

 

-Nekako su mi njih tri vratile nadu izdavanja albuma, jer su se jedan duži period samo singlovi objavljivali, a ja sam alergična na to. Dale su svima nama vetar u leđa za albume, velike projekte i koncerte.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading