SVI DETALJI RAZVODA DRAGANE I TONIJA: Isplivala NAJVEĆA INTIMA o braku za koji su svi mislili da je IDEALAN!

Autor:

Zabava

26.03.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković otkrila sve detalje razvoda od Tonija Bijelića!

SVI DETALJI RAZVODA DRAGANE I TONIJA: Isplivala NAJVEĆA INTIMA o braku za koji su svi mislili da je IDEALAN!

Foto: Instagram.com printscreen

Dragana i Toni

Folk zvezda Dragana Mirković posle 24 godine skladnog braka, saopštila je da je podnela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića.

Naime, kako je Dragana u svom saopštenju objasnila, iako je pokušala da spasi brak - poslednje tri godine njih dvoje žive odvojene živote.

Foto: Dragan Kadic

Dragana Mirković razvod Toni Bijelić

 

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - reči su kojima se Dragana obratila javnosti.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mirković razvod

 

Podsetimo, više od 20 godina Dragana Mirković sreću je delila sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem, kojem se na večnu ljubav zaklela 2001. godine, a malo je poznato da njihovo venčanje nije bilo veliko i glamurozno, iako su poznati kao par koji živi u luksuzu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Čiča

27.03.2024 07:15

Preživeo je pre neku godinu, pa sad u klimaks verovatno našao neku mladu, koja voli njegove pare, a on će pomisliti kako je opet mlad. Zanimljivo, kako bogati stari muškarci počnu da kupuju bizarnost i izlažu se ruglu i podsmeh, a završe kao klovnovi.. Videćemo i njega. No, za nas je uvek bio nebitan..

Odgovori 39 2
osvetnik

28.03.2024 00:27

Kolika se prasine dize oko jednog razvoda, pobogu pa bolje i to nego da muce jedno drugo. Deca su odrasla, niko nije duzan da zivi u braku u kojem je nesrecan. Razvod brate pa uzivajte kako vam pase.

Odgovori 13 0