Rada odustala od kupovine stana!

Autor:

Zabava

01.04.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Radmila Manojlović neretko ističe koliko je ponosna na svoje poreklo i da najradije voli da posećuje svoje rodno mesto Četereže. Ipak, zbog prirode posla kojim se bavi morala je da se preseli u Beograd.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

U srpskoj prestonici Rada iznajmljuje stan, a iako je ranije izjavila da će kupiti svoj stan, sada se predomislila.

- Odustala sam od stana jer sam previše novca uložila u spotove i karijeru. Uzela sam kaparu od investitora i rekla: "Znaš šta, ja ovo ne mogu". Mislila sam da mogu da izdržim, ali sam upoznala čoveka koji pravi odlične spotove i rešila da uložim dvostruko više nego što sam pre u ekranizaciju novih pesama. Shvatila sam da je više nego ikada važniji taj vizuelni momenat. Isplati mi se ulaganje u visokobudžetne spotove kada napravim hit, al‘ ne može svaka pesma da bude hit - kaže Rada.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Pevačica je planirala da ona bude prva koja će uložiti u  nekretninu, a zatim i njen partner Haris Berković, a kada će do toga doći, ostaje da vidimo.

Iako se šuškalo da je ovaj pevački par raskinuo, u njihovoj vezi sve je u najboljem redu a čak su imali u planu i veridbu u Las Vegasu.

Neće biti Las Vegasa, a za sve je kriv Donald Tramp jer nismo dobili radne vize. Tako da ne idemo u Las Vegas, pa ništa ni od veridbe tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading