OSMEH POSLE SUZA U JUTARNJEM: Slavlje kod Jovane Jeremić, voditeljka isplanirala još ČETIRI BRAKA! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić podelila radosne vesti sa svojim pratiocima!

OSMEH POSLE SUZA U JUTARNJEM: Slavlje kod Jovane Jeremić, voditeljka isplanirala još ČETIRI BRAKA! ŠOK! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić jutros je zaplakala u programu uživo tokom gostovanja sagovornika, koji je imao bolnu ispovest o ratu. Nakon emisije, voditeljki se vratio osmeh na lice. Naime, ona je otišla na ručak sa roditeljima, koji danas slave 50. godišnjicu braka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić je jutros plakala u "Novom vikend jutru"

Sa njima je bila i Jovanina ćerka Lea, koju je Jeremićeva uslikala sa bakom i dekom, te im posvetila dirljive reči na društvenoj mreži Instagram.

- Moji. Mama i tata 50 godina zajedno. Ja bih, ako može, 5 brakova po 10 godina. Ili 3 po 15 godina i to mi je prihvatljivo! Može li? - napisala je Jovana šaljivo.

Republika

Foto: Instagram.com

Roditelji Jovane Jeremić sa njenom ćerkom

Jeremićeva je često pričala o svojoj radničkoj porodici, kao i o izazovima koje je imala u detinjstvu. Svojevremeno je njen otac otkrio koliko je ponosan na nju.

- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: "Bravo, ćerko, samo napred!". Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje - kazao je tada Jovanin tata.

- Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove - ispričao je on u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading