HITNA REAKCIJA DŽENANA LONČAREVIĆA: Osvanuo komentar nakon vesti o RAZVODU, evo kako je pevač postupio!

Autor:

Zabava

17.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna stvar je privukla pažnju popularnog pevača!

HITNA REAKCIJA DŽENANA LONČAREVIĆA: Osvanuo komentar nakon vesti o RAZVODU, evo kako je pevač postupio!

Foto: NEMANJA DEDOVIĆ

Dženan

Popularni pevač Dženan Lončarević se nakon 25 godina razvodi od svoje supruge Samire. Vest o njihovom razvodu odjeknula je kao bomba pre nekoliko dana, a on se tek juče oglasio preko svog advokata. Danas je napravio pometnju na društvenoj mreži Instagram, kad je reagovao na komentara jedne korisnice.

Naime, nakon svih spekulacija o njegovom razvodu, izvesna gospođa, koja je Dženanov fan, odlučila je da podrži pevača.

- Ljudi, budite realni, nije vaše/naše da osuđujemo bilo koga radi njegovog privatnog života, nemamo to pravo. Pratimo ovog čoveka zato što vilimo njegovu muziku i to je jedino što bi trebalo komentarisati. Svako neka vodi brigu o svom životu, kako zna, ume i hoće - glasio je njen komentar.

Dženan je lajkovao ovaj komentar, koji mu je očigledno prijao.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Dženan se juče oglasio preko advokata

Celo Dženanovo saopštenje možete pročitati klikom na link OVDE, dok deo prenosimo u nastavku ovog teksta.

- Posebno napominjemo da između parničnih stranaka nikad nije bilo reči o bilo kakvom iseljenju ili “izbacivanju” iz porodične kuće, kako tokom trajanja sudskog postupka tako ni nakon njegovog okončanja.

Činjenica je da se nakon podnošenja tužbe, punomoćnik Dženana Lončarevića obraćao postupajućoj sudiji kao i Predesdnici i Osnovnog suda u Prijepolju, a zbog činjenice da nakon podnošenja tužbe predmet nije bio dostavljen Centru za socijalni rad u Prijepolju, koji po službenoj dužnosti postupa kada razvodi brak u kome ima maloletne dece. Zahtev Dżenana Lončaravića se odnosio na to da sud preduzme zakonom propisane radnje, i zakaže ročište u ovoj pravnoj stvari.

Nakon ovog obraćanja zakazano je prvo ročiste u ovoj pravnoj stvari za 23.07.2024.godine, dakle gotovo 5 (pet) meseci nakon podnesene tužbe.
Neosnovane su tvrdnje da Dženan Lončarević iz bilo kog razloga želi da ovaj postupak bude završen brzo ili prekoredno.

Imajući u vidu dug period u kojem zajednica života između bračnih drugova ne postoj i, mom klijentu nije bitno ni u kom sinislu trajanje brakorazvodnog postupka kao ni formalizacija sudskog epiloga ovog braka, koja će se u nekom trenutku i desiti.

U tom smislu ovo saopštenje predstavlja želju Dženana Lončarevića da pred medije i javnost iznese činjenice koje su nesporne i da ukaže na to da osim njegovog imena koje je dobro poznato javnosti ne postoj i više ništa što bi bi ovaj sudski postupak razlikovalo od bilo kog drugog sudskog postupka za razvod braka čiji akteri su lica koja nisu šire poznata javnosti.

Nakon ovog saopštenja neće biti novih obraćanja od strane Dženana Lončarevića, ni u medijima, ni javnosti - navedeno je, između ostalog, u saopštenju, koje je juče preneo "Kurir".

Republika

Foto: Misa Obradović

Lončaverić se nakon 25 godina razvodi od supruge

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading