TOTALNI HAOS KOD SLOBE RADANOVIĆA: Na promociji se pojavila Breskvica, napravila ZEMLJOTRES, svi su poskakali! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.04.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica napravila lom na promociji albuma Slobe Radanovića!

TOTALNI HAOS KOD SLOBE RADANOVIĆA: Na promociji se pojavila Breskvica, napravila ZEMLJOTRES, svi su poskakali! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, izaziva pažnju javnosti svojim nastupima i harizmom. Prošle noći je podržala Slobu Radanovića na promociji njegovog novog albuma, gde je u jednom trenutku čak i zapevala.

Njen nastup je bio pun iznenađenja kada su počeli taktovi njene pesme "Gnezdo orlovo", koju je želela da predstavlja Srbiju na Evroviziji. Iako nije uspela da se plasira na pomenuto takmičenje, Breskvica je dobila mnogo više od toga, što se jasno vidi iz reakcija prisutnih gostiju na promociji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)



Breskvica je uspela da svojim upečatljivim glasom i energičnim nastupom osvoji simpatije publike. Njeni nastupi su uvek puni iznenađenja i energije, a kako to izgleda uživo i kakve su reakcije prisutnih gostiju, možete pogledati u priloženom snimku.

Ovaj mladi talenat, iako nije ostvarila pobedu na Pesmi za Evroviziju, jasno pokazuje da je njena karijera puna potencijala i da će sigurno obeležiti muzičku scenu svojim originalnim pristupom i talentom.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Breskvica

 

Ignjatovićeva je takođe prokomentarisala sukob sa Jelenom Karleušom, koja joj je jednom prilikom poručila da je "neviđeno glupa". Međutim, kako je otkrila, sada i ne bi mogla da se pomiri sa njom jer ju je starija koleginica blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Karleuša me je blokirala. Sve i da želim neku komunikaciju, to nije moguće sada - istakla je Breskvica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading