DAČIĆEVA SNAJKA IZAŠLA IZ KUĆE U CRNINI: Usnimljena u javnosti nakon porodične TRAGEDIJE, evo kako izgleda (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uhvaćena na događaju nakon smrti voljene osobe!

DAČIĆEVA SNAJKA IZAŠLA IZ KUĆE U CRNINI: Usnimljena u javnosti nakon porodične TRAGEDIJE, evo kako izgleda (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Jokić

Večeras je popularni pevač Sloba Radanović zvanično predstavio svoj novi album "Infarkt duše" na promociji u jednom prestoničkom lokalu. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste dolazak pevačice Milice Jokić, nezvanične snajke ministra spoljniih poslova Ivice Dačića, i to nakon što ju je tokom prethodnog dana zadesila porodična tragedija.

Naime, Jokićevu je juče zatekla vest o smrti tetke, za koju je, kako je istakla, bila mnogo vezana. Međutim, kako bi ispoštovala kolegu i prijatelja, Milica se večeras pojavila u restoranu na Adi Huji, i to u crnini od glave do pete.

Podsećanja radi, Milicu Jokić je smrt u porodici veoma potresla, a kako je navela u poslednjoj poruci koju joj je uputila, zbog nje će nastaviti da se bavi pevanjem, jer je ona to najviše volela.

Tetka moja najlepša, moj veliki borče, moja dušo i srce moje, nema reči kojima bih mogla opisati koliko sam te volela... Sada si otišla na neko bolje mesto, neka te anđeli čuvaju, a ja ću zauvek ostati kako ti kažeš "ljubav tetkicina" i zauvek ću pevati za tebe jer si to najviše volela. Volim te najviše na svetu! Počivaj u miru - napisala je Jokićeva u svom oproštajnom pismu koje tera suze na oči.

Republika

Foto: instagram.com/milica.jokiic

Milici Jokić umrla tetka

Inače, mlada pevačica Milica Jokić već dugo je u skladnoj emotivnoj vezi sa Lukom Dačićem, sinom političara Ivice Dačića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tatjana

19.04.2024 10:54

Opet Vi,,....tragedija, uzas ,....,, !!! Ne mogu da verujem da ste toliko neuki kada je novinarstvo u pitanju !!!!