"OŽENIO BIH UKI Q" Sergej Pajić šokirao PRIZNANJEM nakon vesti da se POMIRIO sa bivšom - drmnuo VISKI, morao da dođe sebi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da se pomirio sa bivšom, pevač iznenadio javnost!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je jedan od trenutno najaktulenijih mladih pevača sa naše javne scene i nekadašnja "Pinkova zvezdica", Sergej Pajić. On se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

- Poslednja poruka u telefonu mi je sa Milošem, s kojim sa dogovorao emisiju... Poslao mi je: "Je l' kasniš, nemoj kasniti", ja sam mu odgoovrio da moram prvo da popijem jedan viski, pa dolazim - smeje se Pajić, te nastavlja:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej Pajić u emisiji "Lično sa"

- Poslednji put sam plakao kada sam napisao jednu lepu, ljubavnu pesmu. baladu. Nju sam posvetio svojoj majci, tako da sam zbog majke poslednji put plakao. Što se tiče slomljenog srca, osoba sam koja se često zaljubi, tako da se to dosta puta desilo, ali dobro, ja sam kriv za to. Kajem se zbog jedne tetovaže, ne smem da kažem koje, ali siguran sam da ljudi već znaju. Nakon raskida se dosta povučem u sebe. Ne smatram to greškom, ali u tom periodu onda ne radim na muzici i to me ubija.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej Pajić u emisiji "Lično sa"

Sergej se osvrnuo i na svoje bivše ljubavi, posebno na natpise koji su nedavno kružili u medijima koji su navodili da se pomirio sa tiktokerkom Uki Ku, s kojom je svojevremeno bio u emotivnoj vezi.

- Moj idealan tip devojke je smeđa kosa i smeđe oči. Ne znam kojoj bivšoj bih se vratio, morao bih da razmislim i sledeći put dam odgovor na to pitanje. Istina je da mi je prva ozbiljna veza bila sa Unom. Video sam da se piše u medijima da smo se pomirlili, ali... Ma, sutra ćemo - našalio se mladi pevač, te ipak priznao da bi oženio svoju bivšu devojku:

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Uki Q

- Uki Ku... Ma, može brak!

Međutim, popularna influenserka nije jedina na koju je Pajić "bacio oko". Naime, s obzirom na to da nam je priznao da trenutno nije u vezi, Sergeju smo u igrici "3 pa 1" dali poznata ženska imena za koje je morao da se odluči da li im daje - se*s, brak ili korpu!

- Elena Kitić... Po mom mišljenju, najlepša devojka na estradi, tako da - brak! Na keca! Ema Radujko... Ma, može brak! Amna mi je jako dobra drugarica, išli smo zajedno u srednju školu, tako da isto mora brak. Breskvica... Ja ću na kraju za sve reći brak (smeh). Može i Breskvica za brak. Nikolija mi se sviđa bruku, mogao bih i nju da oženim... Edita je jedna od mojih najboljih drugarica, tako da s njom lagano u brak - priznao je Segej, međutim, zbog jedne koleginice je morao da napravi presedan:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Uki Q i Sergej Pajić

- Teodora Džehverović - se*s!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading