SLOBODA SE OGLASILA POVODOM ROKVIĆEVOG HODOČAŠĆA! Ono što je glumica objavila ispod Nikolinog SNIMKA niko nije očekivao (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač treba da pređe ukupno 1060 kilometara peške kako bi stigao do manastira Nektarija Eginskog.

SLOBODA SE OGLASILA POVODOM ROKVIĆEVOG HODOČAŠĆA! Ono što je glumica objavila ispod Nikolinog SNIMKA niko nije očekivao (FOTO)

Foto: youtube.com/Jednostavno roditelj, Instagram

Pevač Nikola Rokvić već deseti dan se hrabro suočava sa izazovima pešačenja ka ostrvu Egina, u Grčkoj, gde se uputio na hodočašće.

Ovaj izuzetan poduhvat zahteva prelazak 1060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Eginskog, a sve u cilju prikupljanja sredstava za bolesnu decu.

- Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih - poručio je Nikola pre početka misije u Hramu Svetog Save.


Ovim povodom, Rokvić je dobio značajnu podršku mnogih poznatih ličnosti, među kojima se ističe glumica Sloboda Mićalović.

Emotikon sa rukama podignutim uvis ispod Nikolinog snimka, na kom pevač poziva ljude da se priključe akciji i uplate novac, predstavlja snažnu podršku ovom nesebičnom poduhvatu.
 

Republika

Foto: printskrin/instagram

Nikola Rokvić dobio podršku Slobode Mićalović

 

Inače, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju čiji je cilj da pruži pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Pevač je odlučio da pešači do manastira Svetog Nektarija Eginskog, prikupljajući sredstva za dečju onkologiju, pokazujući tako svoju posvećenost humanitarnom radu.

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović, otkrila je javnosti detalje o njegovom hodočašću. Istakla je da je Nikola veoma optimističan i da se za sada odlično oseća, prelazeći oko 30 km dnevno.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana Barović otkrila je javnosti detalje Nikolikog hodočašća

On redovno obaveštava javnost putem svog Instagram profila, a njegova spremnost, kako fizička tako i psihička, predstavlja osnovu za uspeh ovog izazova.

Takođe, istakla je da je Nikola već duže vreme pripreman za ovaj podvig, te da je fizički i mentalno spreman za izazove koji ga očekuju na ovom neobičnom putovanju.

Rokvić je svojim nesebičnim poduhvatom pokazao koliko je važno pružiti podršku onima kojima je ona najpotrebnija, a njegovo hodočašće predstavlja inspiraciju mnogima da se uključe i pruže pomoć bolesnoj deci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading