AU, KAKVA ISPALA! Poznata pevačica pisala Saši Kovačeviću, pa dobila HLADAN TUŠ!

Autor:

Zabava

01.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoi, sestričina Nataše Bekvalac, otkrila kako ju je Saša ispalio!

AU, KAKVA ISPALA! Poznata pevačica pisala Saši Kovačeviću, pa dobila HLADAN TUŠ!

Foto: Instagram.com

Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, mlada je pevačica i sestričina Nataše Bekvalac. Ona je nedavno priznala da je obožavala Sašu Kovačevića, koji važi za miljenika žena, te da je čak želela i da snimi duet sa njim. Zoi je otkrila da je pisala poznatom pevaču, a da joj je ova situacija sada smešna.

Republika

Foto: Promo foto

Zoi

- Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada su svi slušali njega. Tada sam mislila da bi bilo super da snimimo duet, ali sada kada čujem njegovu muziku shvatam da ne postojimo u istom univerzumu - prisetila se ona, pa nastavila:

- Međutim, meni je to tada bilo zabavno, ali on me je klasično iskulirao, naravno. To je skroz okej jer i ja to uradim nekome kome neću da kažem "ne". Ja sam se njemu javila u fazonu: "Hej, hoćeš li da snimimo pesmu?" i ono - blok! On je meni poslao video kako njegovo dete igra uz neku moju pesmu.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Saša Kovačević

Zoi je priznala da ju je sada sramota toga.

- Sad me je sramota toga. Ja sam napisala nešto poput: "Kad smo već tu, hoćeš li duet?". Nisam baš tako jezivo napisala, ali nešto slično jadno jesam. On mi je odgovorio: "Hajde da se čujemo od ponedeljka". Došao je ponedeljak, ja sam se javila, ali on je bio u fazonu "ne". Bože, to se zaista desilo i sad mi je jako smešno - zaključila je Zoi u "Chit Chat".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading