UHAPŠEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Glumac pao zbog DROGE, evo šta je policija PRONAŠLA!

Autor:

Zabava

18.04.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trifunović je priveden oko 20 sati na Voždovcu!

UHAPŠEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Glumac pao zbog DROGE, evo šta je policija PRONAŠLA!

Foto: St/N. Pančić

Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića zbog sumnje da je u posedu opojne droge, navodi Informer.

Kako dalje otkrivaju pomenuti mediji, Trifunović je priveden oko 20 sati na Voždovcu, a prema nezvaničnim informacijama, kod njega je pronađena određena količina narkotika. Pored njega, uhapšen je i muškarac koji je bio u njegovom društvu, a za koga se sumnja da mu je prodao nekoliko paketića marihuane.

Republika

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Sergej Trifunović uhapšen zbog droge

Prema rečima navodno dobro obaveštenog izvora, sumnja se da je Trifunović drogu nabavio od poznanika pre hapšenja. Detalji o samom događaju nisu još u potpunosti poznati, ali policijski izvori potvrđuju da je privedeni muškarac bio u posedu narkotika u trenutku hapšenja.

Tom prilikom kod njega je nađena izvesna količina narkotika koja je prilikom akcije hapšenja i zaplenjena - ističe izvor, prenosi Informer. 

Nakon hapšenja, Trifunoviću i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadržavanje dok se istražuje slučaj. Očekuje se da će policija sprovesti dalju istragu kako bi utvrdila sve relevantne činjenice vezane za ovaj incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Borivoj

19.04.2024 09:30

Bilo je samo pitanje vremena...