OVO JE PORODIČAN DOM SLOBODE I VOJINA: Detalji će vas zapanjiti!

Autor:

Zabava

30.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković otvorili vrata svog doma!

OVO JE PORODIČAN DOM SLOBODE I VOJINA: Detalji će vas zapanjiti!

Foto: R.Z./ATAImages

Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković već godinama žive u prestonici Beogradu, zajedno sa svojim ćerkama, Verom i Milom. Iako su poznati javnosti, par je odlučio da sačuva svoju privatnost, te retko kada otvaraju vrata svog doma medijima. Međutim, nedavno je Sloboda podelila jedan prolećni kadar iz njihovog stana, otkrivajući delić njihovog doma javnosti.

Na fotografiji koju je glumica podelila na društvenim mrežama, moglo se videti da u njihovoj dnevnoj sobi dominira udobna ugaona garnitura, upotpunjena dugačkim zavesama na prozorima i svežim cvećem koje je unelo dašak proleća u njihov dom.

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović Instagram

 


Pored porodičnih detalja, nedavno je Sloboda Mićalović privukla pažnju javnosti svojom pojavom na promociji filma "Jorgovani" sa kolegom Ivanom Bosiljčićem. Njen izbor elegantne duge crne haljine, upotpunjene efektnim nakitom vrednim čak 100.000 evra, ostavio je snažan utisak na prisutne.

Iako retko eksponiraju svoj privatni život, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković neizostavno privlače pažnju javnosti svojim izuzetnim glumačkim talentom i posebnim šarmom. Njihova retkost u javnom eksponiranju porodičnog doma samo povećava interesovanje javnosti za njihov život van filmskog platna.

- Mislim da smo se promenile, ali na gore. Mi smo se emancipovale i tražile da budemo nezavisne, ali mislim da smo time sebi napravile veliki problem. Ja imam 37 godina i nisam sigurna da bih mogla da živim kao što je Simka živela. Prija mi da budem svoja, da imam svoje parče hleba, da se ja nešto pitam, sve što je tada bilo nemoguće i nedopustivo. Ali, tešku stvar smo sebi zadale - da budemo i majke i domaćice, i uspešne žene i supruge, i lepe i negovane - rekla je Sloboda.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kosa

03.05.2024 15:57

Pa oni pričali da teško žive.