Rialda skinula producenta Kajli Minog: Plakala sam danima i na kraju sam prihvatila ponudu!

Autor:

Zabava

30.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović iznenadila fanove!

Rialda skinula producenta Kajli Minog: Plakala sam danima i na kraju sam prihvatila ponudu!

Foto: Instagram.com

Iako se nedavno verila i uskoro, kako se šuška planira venčanje, pevačica Rialda nije odustala od njene prve ljubavi - muzike! 

Ona je fanove obradovala novom pesmom pod nazivom "Trista zveri", a kako ekskluzivno saznajemo producentski tim na ovoj numeri bio je tim iz Austrije koji su sarađivali sa svetski poznatim zvezdama poput Kajli Minog i grupe Maroon 5.

Rialda je numeru "Trista zveri" dobila u trenutku kada je sa svojim sadašnjim verenikom otputovala na Maldive i tada je shvatila da su poslednje dve godine njenog života stale u ovu pesmu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

- Krajem prošle godine sam rešila da presečem neke stvari u karijeri,  shvatila sam da mi treba novi početak. Eto, prvo se desila ljubav i to je nešto što je, čini mi se bio pokretač svega u mom životu. U januaru sam dobila pesmu "Trista zveri" i sve vreme sam je slušala dok sam bila na odmoru. Plakala sam iznova i iznova...nisam mogla da verujem da je neko tako dobro opisao poslednje dve godine mog života. U pitanju je neka unutrašnja borba koju sam vodila i zaista sam oduševljena tekstom numere - rekla nam je Rialda.

Na pitanje da li je tačna informacija da su svetski producenti radili na ovoj numeri, Rialda je rekla:

 - Tačna je informacija koju imate i zaista sam ponosna na ovu saradnju sa njima - rekla nam je pevačica koja će sve fanove uskoro obradovati sa još nekoliko novih pesama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading