SKUPO GA KOŠTAO ODLAZAK U TOALET: Naš infuenser doživeo veliku NEPRIJATNOST, hitno se oglasio! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Jo se požalio svojim pratiocima na veliku neprijatnost koju je doživeo u toaletu!

SKUPO GA KOŠTAO ODLAZAK U TOALET: Naš infuenser doživeo veliku NEPRIJATNOST, hitno se oglasio! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Andrija Jo

Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, doživeo je veliku neprijatnost u toaletu jednog prestoničkog hotela. Naime, jedan od najpoznatijih influensera na ovim prostorima, požalio se na društvenoj mreži Instagram o situaciji koja mu se dogodila sinoć, kada je za toalet morao da plati čak 1.000 dinara.

- Sinoć sam platio najskuplji WC u životu ikada, bilo gde u svetu, u Beogradu. Išlo mi se u WC u izlasku i taj lokal gde sam ja bio, bila je prevelika gužva u WC-u, i onda sam ja otišao u lokal pored i zamolio konobara da me pusti, na šta je on meni rekao da je to hiljadu dinara - započeo je influenser, pa nastavio:

- Ja sam mu rekao da nisam poneo ništa, bukvalno sam došao u WC i da nemam keš, nemam ništa kod sebe, jedino sam imao na telefonu ono da platim karticom i to sam mu rekao i lik mi je lagano doneo aparat, hiljadu dinara otkucao, ja prislonio karticu, odnosno telefon i naplatio mi tako hiljadu dinara WC, eto, vidite, na tuđoj muci se obogaćuju.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrija Jo ispričao kakvu je neprijatnost doživeo

Inače, Andrija, koji se oprobao i u muzici, uspeo je da ostvari san mnogih ljudi i to kad je imao 23 godine. Naime, on je tada od sopstvene zarade da kupi stan u Beogradu i redovno deli fotke stana.

- Otkad sam se doselio u Beograd, najveća želja mi je bila da kupim svoj stan u ovom gradu i stalno sam maštao o tome, pričao svakodnevno svima koliko to želim, možda i previše time smarao ljude oko sebe a i sebe. Čak sam sebe pritiskao da to mora da se desi što pre, zaboravljao svoje godine i nabijao sebi krivicu ali je ovim još jednom dokazano da je najvažnije imati zacrtan cilj i on će se ostvariti - napisao je on u opisu fotografija.

- Neverovatno mnogo sam ponosan na sebe jer se ceo moj trud isplatio i jer sam uspeo da sam kupim svoj stan iz snova u godinama koje imam. Svim ljudima oko mene je dobro poznata moja rečenica "Neću na gluposti da bacam novac, moram da kupim stan" i vredelo je! Pričaću vam u videu koji ću verovatno snimiti uskoro u stanu koliko sam komplikacija imao oko kupovine ovog stana koji jurim skoro godinu dana ali sam se zaljubio u njega na prvi pogled i bio uporan, kao što vidite prevazišao sve prepreke i uspeo - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading