ANASTASIJA POBESNELA, pa poslala oštru poruku!

Autor:

Zabava

03.04.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović, ćerka najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, već neko vreme u javnosti nije viđena sa dečkom, Novosađaninom Đorđem Kuljićem.

Foto: Promo foto
Anastasija Ražnatović

Sada je ona i sama podstakla sumnje da je njihova veza okončana.

Naime, nakon što je bez njega izašla u provod sa bratom Veljkom i majkom, ona je na Instagramu u okviru storija ispisala poruku koju su mnogi sigurno protumačili kao da je upućena upravo Đorđu.

- Ne postoji ništa gadnije od muškarca koji se hvali sa kim je bio, gde i kako i koji se čvrsto drži politike "ako nisam rekao, nisam ni uradio". Kakve god da su te žene s kojima ste bili, pokušajte zbog sebe da ostanete i takvo nešto zadržite isključivo za sebe. Nikoga time ne fascinirate. Samo ispadate jadni - stoji u okviru njene objave.

Foto: printscreen/instagram
Neko je naljutio...

Da li je ova poruka upućena Đorđu, kao što većina misli, ili se Anastasija samo zaštitnički postavila prema nekoj drugarici, još nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading