(VIDEO) Miki pobesneo na Anđela: VIČI TI NA MAJKU I UJU!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.03.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani su danas od Velikog šefa dobili igru u okviru koje su bili podeljeni u grupe. Svaka grupa, vezanih nogu, morala je za što kraće vreme da pređe zadatu putanju tako što neće dohvatiti obruče.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

U toku igre došlo je do svađe između Mikija Đuričića i Anđela Rankovića, a ovi stanari posvađali su se kada je Miki dobacio da je manekenova grupa zastala u pogrešnom trenutku igre, a to je Anđela iznerviralo.

Ovi stanari vikali su jedan na drugog, a u toku rasprave došlo je i do teških reči i psovanja najbližih članova porodice. Na čelu sa Bebi Dol, ostali stanari, pokušali su da smire strasti između ovih zadrugara u čemu su na kraju i uspeli.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Anđelo Ranković

- Kako se nisi zbunio kada ti vetar duva?! Marš džukelo jedna! Ja jedan dlan kada ti budem zviznuo posle rijalitija, pa ćeš se derati na ujku i mamicu. Puštaš m*da gde ne treba! Ja priznajem da hoću da pobedim, a on neće! Ti si klošar, mali klošarčić - vikao je Miki na Anđela.

- Ma ne puštam m*da samo te ne razumem. Ja sam njima rekao samo da nastavimo. Izašli smo kada su stali. Samo sam rekao da nastavimo! Ti si meni opsovao majku - branio se maneken.

Kako je izgledala ova svađa možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod. Inače, pobednici ove igre bili su Marija Ana Smiljanić, Ana Korać, Bane Čolak, Milan Milošević i Bora Santana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Cica

30.03.2018 21:07

Miki nije za javno pojavljivanje. Mislim, on i sam kaze da je covek iz sume. .. samac. On lezi i jede u krevetu. To jos u zivotu, nisam videla. Ne znam !

Andjelo do pobede

31.03.2018 09:26

"Reka se prepoznaje plivanjem, a covek razgovorom". Dragi moj Andjelo, po ko zna koji put si pokazao koliki si covek. Sa samo 25 godina institucija si ne samo za doticnog pcelara iz Kupinova vec za sve u tom brlogu zla, primitivizma, zavisti. Ponosna sam sto si bas ti moj favorit, glavu gore jer neko to gore vidi sve...♡

Ivan NS

31.03.2018 15:53

Pcelar iz kupinova je pcelu video samo na diskaveriju,nije se potrudio ni srednju skolu da zavrsi. Najobicniji neradnik,lenstina i ucaureni trut,jedino mu jezik landara. Posle zadruge ce za mesec dana potrosit sve pare kao po obicaju i onda ce se vratit kod tate pa Boze pomozi do sledeceg rijalitija!