CECA ZARATILA SA KUMOM VIKI MILJKOVIĆ: Skandal na snimanju "Zvezda Granda", pevačica odmah PREKINULA emisiju! ŠOK

Autor:

Zabava

25.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u emisiji!

CECA ZARATILA SA KUMOM VIKI MILJKOVIĆ: Skandal na snimanju "Zvezda Granda", pevačica odmah PREKINULA emisiju! ŠOK

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images/Antonio Ahel

Kao jedan od najpopularnijih muzičkih takmičenja na Balkanu, "Zvezde Granda" uvek privlače pažnju publike i medija. Međutim, ovoga puta pažnju su privukle nešto drugačije vesti - sukobi između članova žirija.

Jedan od neobičnih momenata u poslednjoj epizodi takmičenja "Zvezde Granda" bio je sukob između folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njene kume Viki Miljković. Naime, Viki je dala negativan komentar Cecinom kandidatu, međutim, kako je Ražnatovićki njena opasna nimalo nije dopala, ona nije ostala ravnodušna, te joj je odmah uzvratila. Njihov verbalni sukob izazvao je iznenađenje kod publike i ostalih članova žirija, jer pevačice važe da su bliske prijateljice.

- Možda za sledeći krug da nam pripremiš nešto da izađeš iz tog okvira, da nam još nešto novo pokažeš jer znam da možeš - rekla je Viki, a Ceca joj je odmah odgovorila:

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Viki Miljković Zvezde Granda

- Hoće, kumo, sledeći put će operu da peva!

Inače, osim sukoba sa kumom, Ceca Ražnatović se našla u žestokoj raspravi sa kompozitorom Draganom Stojkovićem Bosancem. Njihova žučna prepucavanja dodatno su začinila atmosferu u emisiji, ostavljajući publiku u iščekivanju sledećeg izdanja takmičarskog šoua.

- Mislim da ga je Bosanac večeras oštetio, ogrešio si se jer imaš tu neku žicu koja je kvarna. Pazi, Boga ti, samo je tebe žuljalo, ne znaš ni ti šta te je žuljalo. Deda! - odbrusila mu je Svetlana, a kolega joj nije ostao dužan:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ceca Zvezda Granda

- Ja te znam kad si počinjala, bio sam klinac, a ti još uvek dete.

- Zato ja još uvek trajem a ti si penzioner. Stidi se svojih odluka, sram te bilo! - žustra je bila Ceca.

- Ćuti, sram tebe bilo! - odgovorio je Stojković, a sve ovo, a sigurno i mnogo više svađa biće tek emitovano u sledećem izdanju takmičarskog šoua u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading