Sekino lizanje s Miljanom je mnogo jeftin marketing!

Autor:

Zabava

05.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić gostovala je sa suprugom Veljkom Piljikićem u emisiji "Amidži šou", gde se valjano izblamirala zato što se združila s rijaliti-zvezdom Miljanom Kulić, koju je u emisiji iskoristila da bi dodatno ispromovisala predstojeći koncert u Areni. Naime, Aleksićka je Miljani poklonila haljinu, na kojoj je ispisan datum njenog nastupa 14. aprila, a to što je Kulićku iskoristila zarad lične promocije veliki broj Sekinih kolega smatra jeftinim marketingom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Seka Aleksić

- Nije sramota sesti pored Miljane Kulić u emisiji. Sramota je spuštati se ispod svakog nivoa zarad marketinga - rekla je Dara za Srpski telegraf, dok folkeru Aci Lukasu nije bilo jasno zašto je Aleksićeva uopšte prihvatila da gostuje u emisiji sa rijaliti-zvezdom.

- Seka je moja dobra koleginica, a ja pojma nemam ko je ta persona iz rijalitija, zato verovatno ne bih ni gostovao da sam pozvan. Uvek se dobro raspitam ko su gosti kada idem u neku emisiju, pa tako i odlučim da li ću se pojaviti, a na ovo Sekino gostovanje zaista "nou koment" - zaključio je Lukas.

 Lukas: Nou koment stvarno za ovaj Sekin potez. Ja se uvek prvo raspitam ko sedi sa mnom u emisiji

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas

Iako je Aleksićka mislila da će Kulićka u emisiji gostovati kao njen fan, Amidžić ju je doveo kao ravnopravnog gosta. Mlada Nišlijka je u više navrata u javnosti govorila da ima veliku želju da upozna svoju omiljenu folkerku, a ispostavilo se da je i Aleksićka želela da se sretne sa ovom zadrugarkom, pa joj je uživo u emisiji čak uručula i poklon. Sve vreme su srdačno ćaskale i odgovarale na Ognjenova škakljiva pitanja, nakon kojih su se takmičile u raznim igricama. Iako Seka nije krila da joj je zabavno u Kulićkinom društvu, ona, ali i njen suprug Veljko, u više navrata ostali su šokirani pojedinim Miljaninim izjavama, pa su čak prevrtali očima kada je Miljana govorila koje pevače sa estrade je proganjala pre ulaska u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading