SEKSI SANDRA: Filip je hteo da ubije Mariju Anu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Valterović alijas Seksi Sandra bliska je prijateljica sa Marijom Anom Smiljanić još od zajedničkog boravka u rijalitiju "Farma". Kako je upućena u sve detalje veze njene drugarice i Filipa Đukića, Valterovićeva je za Rijaliti otkrila jezive detalje iz privatnog života aktuelnih zadrugara.

Foto: printscreen/TvHappy
Seksi Sandra

 - Marija Ana i ja smo prošle mnogo toga zajedno, "Farma" u kojoj smo nas dve bile bila je kao zatvor, nikad teže nije bilo. Plakale smo jedna drugoj na ramenu i davale snagu da izdržimo. Iako je u ovom rijalitiju mnogo pljuju, smatram da oni i ne znaju koliko je ona dobra osoba i kako bi sve dala za prijatelja. Zbog toga je ona mnogo propatila u životu kako sa lažnim prijateljima tako i sa momcima - započinje svoju priču Sandra, koja tvrdi da Marija Ana ispašta zbog veze sa Đukićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić

- Veza sa Filipom unazadila je Mariju Anu, barem ja smatram da je tako. Mogla je da napravi mnogo, mogla je da bude jedna od najvećih mladih zvezda, ali ona nije marila, želela je ljubav i porodicu sa Filipom. To sa njima je bio pravi haos, njih dvoje su kao film. Jedan dan se vole, drugi dan se biju, treći dan lome sve po stanu i tako ukrug. Koliko puta je samo intervenisala policija da se ne bi poubijali. Marija Ana je mnogo temperamentna, ona je spremna da ubije za nepravdu. Ipak, Filip je ozbiljno neuravnotežen. Jednom je napao da ga vara, pronašao je poruke nekog udvarača u njenom telefonu. Zna se da je naš posao takav i da se pevačicama razni ljudi udvaraju i nalaze broj telefona, ali on nije hteo da čuje za objašnjenje. Vređao je, gurao od sebe, a kada mu je rekla da ga ostavlja, izvadio je pištolj i rekao: "Kad ti ja nisam bio dovoljan, neće ti biti niko. Ja ću te, kurvo, ubiti" - prepričava Sandra dramatičnu scenu i kaže da je sreća što je policija stigla u stan na vreme.

Sandra: Jedan dan se vole, drugi dan se biju, treći dan lome sve po stanu. Filip je ozbiljno neuravnotežen

 

- Kada su čuli da policija lupa na vrata, Filip se uspaničio i shvatio šta je uradio, a Marija Ana mu je pomogla da sakrije pištolj. Policajcima su rekli da su se malo žustrije posvađali, ali da nikakvog nasilja nije bilo, tako da ga je Marija spasla robije iako to iskreno nije zaslužio. Zaštitila ga je, a sigurno bi došlo do masakra da policija to nije prekinula - tvrdi Seksi Sandra i dodaje da to nije jedina dramatična situacija u njihovoj vezi.

- Ona je toliko patila zbog ljubavnih problema sa Fićom da je jednom čak htela i da digne ruku na sebe. Bilo je tu svega i svačega. Ja sam se plašila da Marija Ana i Filip ne završe kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda. Toliko daleko su išli u svojim izlivima ljubomore. Jednom prilikom nijedno se nije javljalo na telefon nakon žestoke svađe, mislila sam da su se poubijali. Malo je falilo da zovem policiju. Onda se Marija javila posle nekoliko sati uplakana. Tada su polupali sve po stanu - otkriva Valterovićeva i kaže da je zadrugarka mogla da ima sve, ali je izabrala Filipa i skromniji život.

- Marija je lepa devojka, ona je magnet za moćne muškarce. Nju su želeli milioneri, da je drže kao malo vode na dlanu. Ali ona voli Filipa i nije mogla da zamisli život bez njega. Iako bi sada bila zvezdetina sa svim tim tajkunima koji su sekli vene za njom, ona je odabrala da sledi svoja osećanja. Tako da priče da je Marija devojka lakog morala nemaju veze sa vezom - zaključila je Sandra za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

04.04.2018 16:51

Sledeće srede u radio emisiji biće ovako: Filip "priznaje" da je imao seks sa Kijom, jer ona tu ne može da ga demantuje i verbalno nakautira. Nakon toga, Filip će bežati po imanju od Kije i braniće se ćutanjem. Predstava je već spremna. Živi bili, pa videli.

Nevena

04.04.2018 20:08

@Hm - Najlakse je nekog nepravedno optuziti bez dokaza, pa neka se on pravda. Kod nas je sve naopako. Valjda treba imati dokaze kada se neko optuzuje.