(VIDEO) Sinanova Đulkica UDARILA NA TAMARU ĐURIĆ - pa usledio PREOKRET!

Autor: alo.rs

Zabava

07.04.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije deo rijaliti programa "Zadruga", novopočenu pevačicu Tamaru Đurić svakodnevno povezuju sa najgledanijim programom na TV "Pink".

Nakon što je u više navrata i sama istakla kako podržava Teodoru Džehverović, sada je, upravo zbog te podrške bila glavna tema na društvenim mrežama.

 

Naime, ćerka Sinana Sakića, Đulkica, prozivala je Đurićevu u svom lajvu na Instagramu, kako zbog podrške koju je dala Teodori, tako i na račun Tamarinog izgleda. Nakon što se Đurićeva uključila u njen lajv i brutalno joj odbrusila, ćerka Sinana Sakića je pozvala i izvinjavala joj se. Naime, ona je tvrdila kako nema ništa protiv nje, te da nije znala da je to zaista Tamarin nalog na Instagramu.

 

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Mar 4, 2018 at 11:54am PST

 

"Alo.rs" došao je u posed jednog dela razgovora koji su vodile Đulkica i Tamara, a ona je priznala Đurićevoj da je njen veliki fan i da je poštuje.

Poslušajte kako se Sinanova ćerka izvinjava Tamari:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading