Sloba GLUMI ravnodušnost prema Kiji?!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.04.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas su zadrugari pričali o svojim najtužnijim i najsrećnijim momentima u "Zadruzi" koji su im se dogodili u proteklih sedam meseci. Svoje izlaganje imao je i Slobodan Radanović, koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Ja sam ovde preživeo sve i svašta. Mnogo lepih i manje lepih trenutaka. Najtužniji je bio možda kada je bila slava, Sveti Nikola. Svojim roditeljima sam ja jedini koji sprema tu slavu. Bio mi je još jedan trenutak tužan. Kada je Luni mama rekla, dok još nismo bili zajedno, da ne smemo da budemo zajedno. Tužno mi je bilo i onda kada je bila njena majka ovde - rekao je Sloba i dodao:

- Svaki Lunin lep trenutak sam ja doživeo kao svoj lep trenutak. Svaki njen tužan trenutak sam ja doživeo kao svoj tužan trenutak - govorio je Radanović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Miljana Kulić ubacila se pitanjem da li je bio srećan ili tužan kada je na vratima "Zadruge" ugledao svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar, na šta je pevač rekao da bi to naveo da je želeo da navede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
DILA

07.04.2018 09:51

Slobo drži Lunu čvrsto za ruku i ne puštj je.ni jednažena te nikadaneće voleti kao ona. Tvoja ljubav prema njoj je beskonačna,voliš je jviše od svog života. Samo napred, care, glavu gore,pred vama će biti mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka.Život je pred vama.Dovoljno je da se ludo volite, se ostalo ide svojim tokom. Do pobede maleni, volimo vas, vodimo vas do pobedeeeeeeeeeeeeee

Odgovori 7 33
dILAJLA

07.04.2018 09:54

Tisi pravi mačo muškarac. nema žene koja te nebi poželela. Sem fizičkog izgleda izvanrednog glasa, TI IMAŠ DUŠU, ti imaš srce ko bivšu Federaciju. Samo napred, kralju, Luna ti je pružila svoje sece na dlanu, voli je uvek kao i sada.Bićete večito srećni. Samo napred.Volimo vas. FANOVI. Do pobede....

Odgovori 7 34
SNEKI

07.04.2018 10:05

Naslov vam je katastrofa. Sloba nije mladić koji se folira i laže.jednostvno on je otvoren i najiskreniji u Zadruzi. Nemašta dakrije.Voli Lunu do bola i ostaje sa njom. Ova ga pekinezerka ne interesuje. Njegov život je odavno krenuo novim putem. Sloba iluna do pobede....svi, svi smo uz vas.

Odgovori 1 12
Aleks

07.04.2018 12:24

Retko antipatican covek....ako se moze tako nazvati,elem sve ga cesce zovu Sisoje (izgled i karakterna osobina).

Odgovori 18 2