VOLI I ONA OŽENJENE: Evo sa kojim još pevačem je bila Kija!

Autor:

Zadruga

06.04.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već neko vreme vlada netrepeljivost između novinara Milana Miloševića i Kristine Kockar. Naime, on zna mnoge stvari o učesnicima najgledanijeg rijalitija, ali kako je i sam nekoliko puta istakao, najinteresantnije stvari čuva za samo finale.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

Tokom sinoćne rasprave, Milan je izgovorio pojedine detalje o Kockarevoj koje ostali takmičari nisu znali.

- Ja znam da si pored njega (Slobe) i Struke bila sa još jednim pevačem, sa Darkom Lazićem. Imala si vezu sa oženjenim doktorom ovde u Beogradu. Vi odlično znate da je sve što ovde govorim suva istina. Ispred prodavnice su ti rekli da više ne pominješ Andrijino ime i da se kloniš Filipa. Rekli su ti da više nemaš dečka - povikao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Hm

06.04.2018 12:48

Do kraja Zadruge očekujemo da Milan izjavi i da Kija ima dete od 8 godina koje je rodila dok je bila u nesvesti 9 meseci. Ovo je presmešno.

Odgovori 21 5
nepoznati

07.04.2018 08:10

Milan je najveci provokator i ljigavac.Neka prica malo o svojoj ljubavi a ne o drugima da iznosi lazi

MITAR 18

07.04.2018 09:57

Bravo Milane, Istina je tvoja vodilja uvek bila.Ti si profesionalac. Samo udri jcare, po ološima.... postavi sve na svoje mesto.... Bivša je žena sa greškom.