NINA PROSLAVILA SINU ROĐENDAN, a Leke nigde!

Autor:

Zabava

07.04.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spikerka Nacionalnog dnevnika televizije "Pink", Nina Radulović danas je sinu Lavu proslavila rođendan, a na fotografijama koje je objavila nije bilo njenog bivšeg supruga, glumca Branislava Lečića.

RepublikaFoto: instagram.com/branislavlecic
Njega nema na fotografijama sa rođendana... Branislav i Nina

Nina je otkrila da je rođendan svog sina proslavila u krugu prijatelja, a nije priznala i da li je tu bio njen dečko, teniser Filip Krajinović.

Ako je verovati rođendanskoj dekoraciji sedmogodišnjeg Lava, on je ljubitelj crtanog filma "Sunđer Bob" čiji lik krasi i tortu i sve druge slatkiše.

- Ko bi rekao da imam sina od 7 godina? Ja nikad mlađa, on u najboljim godinama. Proslavili smo, kako dolikuje, u krugu divnih prijatelja i porodice, probili sve termine, jer nismo mogli da se nauživamo i napričamo....naigramo - napisala je Nina u opisu fotografija na kojoj su Lav i ona.

A od prijateljica koje su prisustvovale Lavovom rođendanu, u igrapnici su bile glumica Anita Lazić i voditeljka Snežana Dakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading